Cytat:
mati1700 napisa***322;(a)
No teraz to mnie wqr.... maksymalnie. Jakie wyłudzanie? Ty wogóle czytałeś mój post? Jeżeli nie to prponuję przeczytac dwa razy ,a jeżeli wogóle nie mialeś stycznosci z Systemami GTP to nie powinieneś wogóle tutaj się wypowiadać.Ja oczekuję odpowiedzi na moje pytanie ,a ty odbiegasz od tematu.Jestem skory sądzić ,że nabijasz sobie posty takimi wypowiedziami. BO jak one się majądo zarabiania online ?
|
Nie bede z Toba dyskutowal jesli podnosisz argumenty typu "nabijanie postow". Przychodze poczytac i czegos sie dowiedziec, ew. podyskutowac a nie nabijac posty. Tutaj mam cytat dla Ciebie ze strony horizonsurfer.com, to, co chcesz zrobic zawiera sie w wyrazeniu "fraudulent activity, known as cheating", wiec nie pisz ze nie wiem o czym mowie. To raczej Ty nie zdajesz sobie sprawy jak te mechanizmy funkcjonuja:
"Below is a list of terminated accounts. Accounts are terminated solely because of violation of the membership agreement. In most cases the breaches concern spamming or fraudulent activity, known as cheating. The below accounts will not be re-instated."
I jeszcze to poczytaj (w kwestii mechanizmow zabezpieczajacych interesy firmy):
"Fraud Screen:
Definitely the strongest point why You should choose HorizonSurfer is our ability to detect fraud. This combined with the Roll-back feature ensures that advertisers get what they pay for.
HorizonSurfer uses the following technologies in her fraud screen.
Client and Server side checks for validity.
Dynamic encryption (where applicable)
Direct hardware communication to bypass simulation software
Statistical analysis and normalization
Manual checking of transaction- and event history"
Szczerze watpie czy znajdziesz kogos kto za "z gory dziekuje" obejdzie Ci ten "screening system" zebys mogl zarabiac na "ogladaniu bannerow" pracujac w tym czasie w Wordzie. Pomijam juz kwestie etyczne, nie pisz przynajmniej ze nie wiem o co chodzi.