Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.06.2017, 15:58   #13
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Argus Gold po robocie.

Pierwszy raz widziałem zespół Mazowsze z bliska, a nawet z bardzo bliska, powiem tyle - z a j e b i o z a!
Pamiętam festiwal Poleskie Lato z Folklorem we Włodawie, za starych dobrych czasów, kiedy na jedną edycję przyjeżdżało po 12-14 zespołów z 3-4 kontynentów. Ja byłem w szkole, większość składu ZTL Polesie to byli rówieśnicy i znajomi...

Nasze dziewczyny zresztą były w ścisłej czołówce, jak się poumalowywały i powdziewały w te swoje ludowe stroje to już w ogóle Śliczne też były Ukrainki, "USA-nki" (zlepek kultur i genów, to co się dziwić), zresztą co zespół to dziewczyny młode, wysportowane

Żona moja też tam była, choć poznaliśmy się lepiej już później...

Jarson jest online