Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2017, 19:47   #14
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Tutaj nie chodzi (w każdym razie konkretnie mnie) o TV 4K bo i tak to nie jest natywne 4K. Chodzi o to, że "wersje dla plebsu" są tańsze o niemal połowę, a "wersje dla burżuazji" nie są w stanie pochwalić się znaczenie lepszą grafiką w grach przygotowanych pod PS4 Pro. Więc moim zdaniem to nie ma sensu, nie dla samej kosmetyki i nie za tą cenę.

Oczywiście w dłuższej perspektywie czasowej, gry na PS4/PS4 Slim będą obywatelami drugiej,a nawet trzeciej kategorii (ponoć w remake'u trylogii Crasha rwie animacja w filmikach liczonych).

W ogóle wkurza mnie to... Czar konsol prysł. Myślałem, że po awaryjności i raku online już gorzej nie będzie, to teraz jest konkurs na FPS, rozdzielczość, moc. Nie przymierzając, jak w... PC.

- - -

No, ja w tym roku raczej celuję w Slim, którą ewentualnie za dwa lata wymienię na 'PS4 pro hiper uber slim mega edyszyn', która to wtedy będzie tą naj. Oszczędzając przy tym dobry tysiąc. Tylko czekam aż spadnie do 800zł.
A byle jaka srenio wyzsza grafika i tak pobije konsole mozliwosciami graficznymi