Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2017, 10:03   #22
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez szczuru Podgląd Wiadomości
Co za tym idzie dla DS3/4 też
No niestety nie na PC dzialaja na zasadzie plug&play tylko xone/360

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Uwielbiam komplementy.

Szczególnie DX12.

• Bloodborne: Game of The Year Edition
  • Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy (być może będzie też na PC)
  • Death Stranding (nadchodzący)
  • Detroit: Become Human
  • Dragon Quest: Builders
  • God of War (nadchodzący reboot)
  • Horizon: Zero Dawn
  • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom
  • Ni no Kuni III (nadchodzący)
  • Ratchet & Clank (remake'o-reboot)
  • Shadow of The Colossus (nadchodzący remake)
  • The Last Guardian
  • The Last of Us 2 (nadchodzący)
  • Uncharted 4: A Thief's End
  • Uncharted: The Lost Legacy (nadchodzący)

A to tylko same exclusive'y PS4 i bez indyków. Dodając konsolowe tytuły na wyłączność wyjdzie ze dwa razy dłuższa lista. A zestawiając z tytułami dostępnymi na XBO i PC jeszcze dłuższa. Ten układ jasno pokazuje jaka konsola już wygrała tę generację i że PC się nie sprawdzi jeśli interesują Ciebie wszystkie lub niemal wszystkie gatunki gier.

A ja wolę jedno i drugie. Jak nie będzie pucharków to gra magicznie się nie dopracuje. To, że teraz wychodzi zabugowane szambo (zwykle) to wina dostępu konsoli do internetu. Dla wydawcy taniej jest wydać gówno, które jeśli nie przyniesie oczekiwanej sprzedaży, zaoszczędzi na "nadmiarowych" roboczogodzinach ekipy tworzącej grę. I np. nigdy nie daruję From Software, że wydał 3D Dot Game Heroes, w którym nie da się zrobić 100% gry, którego deweloper dobrze wiedział o błędach, wydali to z premedytacją, nie sprzedało się, więc nie naprawili.

Nie interesuje mnie rywalizacja tylko dokumentacja. Nie zrozumiesz, więc nawet nie pytaj.

Ale co to ma do rzeczy? Nie wspominałem nigdzie o joypadzie.
Dokumenty to ja ogladam na discovery i rozumiem dokumentowanie ale pucharki to dla mnie dziecinada sam wiem czy dobrze ukonczylem misje czy polowe olalem i uciekalem , raptem wymieniles kilkanascie gier gdzie wydaje sie kilka tysiecy przez kilka lat, wiec podtrzymuje zdanie dla kikunastu gier obecnie nie warto kupywac konsoli, a joypad to taki bonus ze dziala na zasadzie plug&play w pc nie trzeba jakis kombinacji