Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2003, 15:55   #14
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Slusznie :-)

Swoja droga dobrej klasy system kantujacy bylby na wage zlota w tych czasach.. problem w tym ze musialby "emulowac" rzeczywistego uzytkownika i to na tyle skutecznie zeby przecisnac sie przez sita analizy statystycznej i kilka innych zabezpieczen. Myslenie typu "a ja sobie zrobie tak, ze bede cala dobe ogladal bannery i zarobie $$$" nie ma sensu.. takich chetnych juz duzo jest.. na liscie wylaczonych kont :-)

Program jest do napisania po bardzo wnikliwej analizie dzialania danego systemu reklamowego, z tym ze zawsze istnieje ryzyko ze popelni sie jakis blad w programowaniu "sztucznej inteligencji" i konto zostanie wylaczone kiedy juz znajdzie sie na nim jakas okragla sumka.

Radze takze przeczytac warunki na jakich zawiera sie "umowe" z firma tego typu. W praktyce maja oni pelna dowolnosc dzialania, moga wrecz nie wyplacic pieniedzy, moga wylaczyc konto co aktywniejszym uzytkownikom i nic im nie mozna zrobic prawnie. Slowem: kompletna strata czasu.
Nadal nie uważam ,że kantuję ALe masz rację dyskusja nie warta świeczki.Aha nie zrozumiałeś o co mi chodzi.Nie potrzebuję żadnego emulatora osoby przy qompie Potrzebuję przeredagowanie istniejącego jush programiku.Nie wiedziałem ,że to ąz taki problem.Na przyszłość będę wiedział ,że nei ma co liczyć na pomoc innych przynajmniej w tej dziedzinie

Ostatnio zmieniany przez mati1700 : 16.04.2003 o godz. 15:59
mati1700 jest offline   Odpowiedz cytując ten post