Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
tekst o informatykach pisal chyba ktos kto ich nie lubil... bo niby wszystkie zdania neutralne - a czuc szydere 
wytrzymalem 220v, znam c,c++, perl'a@php i asm'y do 5 procesorow, siedze przed kompem po 5-20 godzin na dobe pisze 2 slowa na sekunde jedna reka...
a jestem muzykiem 
ps. mam chyba nosa - bo po fotce ktora zamiescilas poznalbym od razu psychologa... maja cos w oczach i sposobie w jaki sie usmiechaja.. cos dziwnego - jakby sami siebie sprawdzali nawet wtedy keidy sie ciesza.. tez nam paru psychologow i uwazam ze bez problemu da sie wprowadzic kazdego w blad podsuwajac bledne aczkolwiek oczywiste na pierwszy rzut oka fakty - potem reszta i tak sei sama dopasuje...
ale to rozwazania laika ktory i tak o niczym nie ma pojecia i nie wie co mowi
|
co do informatykow to pewnie ze to zlosliwe teksty - ja osobiscie nie mam nic do informatykow - moj brat sie na takiego ksztalci

A co do moich oczu i usmiechu i tego co mnie zdradza z tym pietnem psychologa to nie wiem, nic takiego nie zauwazylam u znajomych.
Reszte pozostawie bez komentarza bonie wiem jak to skomentowac

Moze znasz wlasnie takich psychologow.
Co do oceny ludzi przez internet to jestem daleko od tego bo to po prostu smieszne i niemozliwe tak naprawde wiec ja nie podejmuje sie oceniac kogokolwiek ze zdjecia i z tego co pisze. Tu mozesz byc kazdym tak naprawde i to jest cala prawda