Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2017, 15:53   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jednak za dużo wczoraj zjadłem, na śniadanie masa ryb wędzonych, śledzik, jajka na twardo, na obiad góra pierogów z kapustą i pieczarkami, później nosili po planie różne zapiekanki i tortille, na deser ze dwa kilo śliwek. Dobiła mnie dzisiejsza jajecznica na masie szynki, z czterech wielkich jajek. Brzuch mnie boli.

A raczej już przestaje, bo walnąłem parę lufek tureckiej herbatki.

Załącznik 101001

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:13
ed hunter jest offline