Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2017, 21:59   #1
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Daje radę do 9 godzin. Od Haswelli czas pracy na baterii skoczył znacznie - jest coraz lepiej.

iWork jest niekompatybilny z niczym, odradzam. Ja zostawiłem tylko Keynote, bo prezentacje w nim są obłędne a i tak zawsze puszczasz je ze swojego laptopa.

Mam Office dla celów zawodowych, ale i tak najlepiej pisać wszystko w Markdownie :-)
Aktualnie mam licencje na office ale tylko na Windows... dobrze jak by mac potrafił odczytać pliki Workd'a oraz EXCELA, fajnie jak by radził sobie z odczytem CAD (schematy / rysunki montażowe / dodatkowo jak by odczytał - bez tworzenia modeli pliki SolidWorks to był by wypas... ale nie musi) plus internet standardowo poczta oraz dostęp do serwera synlogic i wytrzymał 10 godzin bez mulenia to mi wystarczy.... od ciężkich zadań mam stacjonarkę typu tworzenia treści projektowanie 3D / programowanie php / C++ / C# / programowanie maszyn CAM... czasem gry mam stacjonarkę

Aktualnie myślę nad jakimś AIR... aktualny ultrabook samsung wyzionął ducha... po 5 latach pracy

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online