Cytat:
pali napisa***322;(a)
spodziewałem się tego, InCD głęboko się integruje z systemem. podejrzewam, że można go używac tylko z Ahead products
|
a easy cd & dvd 6 creator ? też roxio i nie kłócą się jedynie z winoncd 6 pe z sp 1 lub sp 1a się kłóci. i clonem paskudnie. Z alcoholem przedostatnim nie kłóci się a tym ostatni doprowadza do apopleksji nero info tool tak jak w clone cd. A co do win on cd 6 pe. bandyta zwiesza sys nawet bez in cd. Tzn przepelnia się bufor myszki mi i mysz staje w miejscu. Potem bufor klawiatury. na koniec po 2 godzinach blue screen nieznany wyjątek w ntdll. ciekawe bo nie robil miesiąc temu na tym rzęchu nie mogęnic zrobić

a kompa fujitsu używać noewego w miaręnie mogę muszę tego grata co teraz mam uzywać a jutro fujitsu oddaję do serwisu. Nie nawidzę tego sys chodzi stabilnie jak jest dobrze usadowiony na tym gracie. Nie mam czasu go ustabilizować. I wolę incd nowe i samo nero to starcza mi na te 14 dni . i nie wiesza nic. pali powiedz mi jedno obraz muzy cd jak zrobić i czym bo robilem clonem. Ale dzisiaj na tym gracie nie chce mi zrobić clon obrazu góreckiego 3 symfoni. Plyta bez zabezpieczeń to dam sobie głowe urwać. Muzyka w AAD nagrana i nie moge clonem bo są piardy alcohola nie dam za malo ramu na niego

na tym gracie dopiero za 14 dni będę mial lepiej

serwis wiadomo