Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2017, 14:00   #2526
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Samsung wytrzymał u mnie naprawdę długo... więc nic do nie go nie mam, ba nawet mam TV / Telefon od nich i nie wyobrażam sobie zmiany na telefon który nie ma takich podstawowych rzeczy jak NFC czy ładowanie indukcyjne... na rzecz LOGA od Apple...

Laptop ma być jak powtarzam po raz kolejny do wygodnego użytkowania w terenie... chce czegoś innego niż kolejnego ultrabooka który nie radzi sobie nawet z www (jak samsung NP530U) nie ma mieć mega wydajności, nie będą na tym montowane filmy 4k czy odpalane gry od tego jest PC który zapewnia mi odpowiednią wydajność....

Test z 3DMarka mówi sam za siebie...

Ma zapewniać bezproblemową pracę i do tego ładnie wyglądać... myślę że coś od Apple taką podstawową funkcjonalność mi zapewni i pozwoli popracować od czasu do czas na czymś innym niż Windows...
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-3dmark.jpg