Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2017, 20:27   #3
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mikhnal Podgląd Wiadomości
Guzik Power, kabelek i wtyczka od niego do płyty sprawdzone?
Tego jeszcze nie sprawdzałem...
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Stawiam na Wake On Lan
w BIOS wyłączyłem chyba wszystko co by mogło zdalnie wzbudzać kompa... sprawdzę jeszcze ale dopiero za tydzień bo dziś ma młody jeszcze wolne i do sprzętu nie dopuszcza...
kurde właśnie sprawdziłem jutro mija gwarancja na zasilacz Thermaltake Toughpower XT 675 W było 60 miesięcy, kupiłem 5 września 2012 r. Zgłaszać to mimo wszystko?

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 03.09.2017 o godz. 20:38
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post