Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2017, 15:50   #6
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jeżeli możliwe uaktualnij sterowniki chipsetu\ kontrolerów USB w komputerze.

Moje trzy sztuki LG GH22NS\LS50 i jedna LG GH22NS\LS40 działają tak samo źle wszędzie gdzie podłączę i wszystkich z branży osób z jakimi się konsultowałem też - potwierdziły że te konstrukcje działają jak chcą \zawiesza się soft w napędach , fokus zawiesza się w OPU co chwilę i długo by jeszcze wymieniać co tam się jeszcze .....

Dla mnie nie udało się zmusić tych konstrukcji do prawidłowej pracy .

Przetestuj sprzęt na innym hardware komputera jak nie chce się Tobie wyciągać z obudowy LG GH22LS40 .

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest online   Odpowiedz cytując ten post