Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.09.2017, 10:47   #13
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mikhnal Podgląd Wiadomości
Wiem, też to zauważyłem. Nie podoba mi się jak moje iHBS112 skanuje płyty (312, TEAC to tylko zmiana firmware)

Znalazłem dokładnie tę płytę nagraną na Pioneerze BDR-S09XLT i wcześniej skanowanej na iHBS312. To jest test jakości z iHAS124 B:
Ten typ tak ma \ słabo testuje DVD .
Być może nie jest to problem odczytu napędu a problem współpracy softu napędu lub bloku korekcji błędów z programami testowymi albo z programami testowymi i sposobie odczytu\interpretacji danych z bloku BRC...

W PlexUtilities pokazują jeszcze większe błędy w przypadku mediów DVD

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post