Dyskusja: plyta wielosesyjna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2003, 09:11   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
jasku napisa***322;(a)
Witam Wszystkich
odnośnie płyty wielosesyjnej mam pytanie czemu nie mogę oznaczyć ostatniej ścieżki podczas kontynuacji multisesji? Scieżka się podświetla ale po puszczeniu natychmiast jest nieaktywna i nie mogę zatwierdzić "OK".
A nie zamknales jej przypadkiem przy ostatnim nagrywaniu? Sprawdz to bo nic innego mi nie przychodzi do glowy.