Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2017, 16:28   #11
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ludziska nie chcę nowego tematu zakładać więc zapytuję.... z opisem.
Niestety, nawet Orange wypięło się na mnie i pomimo teoretycznej możliwości założenia internetu do 80 Mb, po wizycie technika dostałem SMS z anulowaniem zamówienia. Przyczyna: w budynku jest infrastruktura należąca do Netii, a jedyny użytkownik (mieszkaniec) śp. TP S.A. ma stary kabel napowietrzny, który pewnie dawno temu zniknął ze wszystkich map.
Netia daje mi max 20 Mb i koniec. Alternatywą jest AirMax z ofertą dla mojego miasta 150Mb... ale to radiówka.
Operator oferuje zestaw odbiorczy Power Beam M5. I tu moje pytania.
Czy faktycznie antena odbiorcza musi "widzieć" antenę nadajnika?
Jak obecnie działa radiówka w czasie "niepogody"? Co z ewentualnymi zakłóceniami i ich wpływem na jakość sygnału, siłę, szybkość transmisji, ping itp.?
Mieszkam obok budynku Policji, Panowie mundurowi maja swoją radiostację. Czy ona będzie wpływać na połączenia?
Poproszę o info szczególnie przydatne będą opinie faktycznych użytkowników internetu radiowego.