Dyskusja: Ktoś coś?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2017, 17:46   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez JohnnyCash Podgląd Wiadomości
Cześć. Niestety miałam ostatnio wypadek, co doprowadziło do uszczerbku na moim zdrowiu. Uważam, że firma wypłaciła mi za małe odszkodowanie i chcę się o nie ubiegać. Moglibyście polecić jakąś kancelarię
Nie musisz się ubiegać o odszkodowanie, które wypłaciła ci firma. Takie odszkodowanie już jest wypłacone, taka ciekawostka. Najkorzystniej byłoby natomiast ubiegać się o wyższe odszkodowanie.

Znam zespół Kancelarya, ale generalnie to za bardzo go nie polecam. Może Procol Harum?

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post