Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2017, 16:23   #1
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No cóż, wydział komunikacji dalej leży i kwiczy. Kobitka ze 40 minut próbowała wysłać moje dane i system wywala błędy, za każdym razem jakiś inny. Ponoć jeden raz dziś im przyjął
Zapytałem jak długo ten cyrk jeszcze będzie trwał - po cichu mi rzekła, że na jej oko to na pewno nie tydzień....a może i pół roku
Pozostaje jeździć ze starym dowodem i kwitkiem z przeglądu, a psy pewnie doskonale wiedzą że jest z tym masakra. Oficjalnie na wymianę dowodu jest 30 dni, które u mnie już właśnie minęły

Co zrobić, trzeba się czymś uspokoić
A, zapisałem się od razu na nowo na 4 grudnia, wcześniej brak terminów, ale to może dobrze, bo większa szansa że coś im zadziała

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online