Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2017, 21:27   #919
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Zrobiło się chłodniej i się zaczęło... Właśnie otworzyłem okno, żeby trochę powietrza wpuścić... Wokół same nowe domy, każdy ma kominek, lub piecyk, zimno, palą, ale dlaczego meblami?
Ja mam w pracy sąsiada, który mając piec na oko jakieś 1200-1500 kW pali połową (tą tańszą) tablicy Mendelejewa - tam tylko metali szlachetnych i pierwiastków promieniotwórczych brakuje. Choć jak ostatnio było głośno o przekroczeniu norm rutenu-106, to na początku byłem pewien, że to od niego

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post