Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2017, 22:11   #3206
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Znowu z dachu? Coś się tak zafiksował na tym dachu, drugi miesiąc już na nim siedzisz?

A tak poza tym:
A, bo przedtem to byłem na daszku, a teraz grubszy kaliber. Oczywiście jak co roku, zrobiłem tylko co musiałem, a nie co powinienem. Tak sobie myślę, czy w tym co zostało zaklasyfikowane jako 'powinno być zrobione' jest jeszcze coś, co zrobione być musi Cholernie nie lubię tam łazić, z każdym rokiem coraz bardziej.

A tak poza tym: