Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2017, 09:33   #2583
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mgit gratuluje idealnego wzroku tylko się cieszyć

ja mam wszystko na min. albo off tylko tekstury średnie tylko po to żeby nic nie przeszkadzało w rozgrywce :-)
jest kilka typów graczy co odpalają jakaś gierkę na max no fajnie chodzi i po grane. Ja gram żeby wygrywać i to jak gra wygląda jest dla mnie bez znaczenia ważne żebym wszystko widział i miał natychmiastowy czas reakcji.

no niestety takie czasy może jak napisał jojojou mam problem "pierwszego świata"

dziś Dell ma nowego właściciela i podłączam z powrotem Samsunga

powiedzcie mi jak wygląda screen z ODC ? u was rozmyty czy ostry i jaka wielkość

-przechwytywanie04.png-przechwytywanie00a.png

Ostatnio zmieniany przez seku : 30.11.2017 o godz. 10:42
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post