Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2017, 16:08   #18408
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Właśnie, ja też za nerwowy, bo przemęczony, kanary to często straszne chamy i bydlaki, ale też nie zawsze. Muszą przyjmować agresywną postawę, bo z francami jeżdżącymi bez biletu mają co chwila do czynienia, i to nie są gapowicze, tylko zwykli złodzieje. Mogli przesadzić, tak jak pewnie przesadzają do wszystkich, ale do szału mnie doprowadza, że tylko tak potraktowali, bo ciemną skórę miała. Jest to taka bzdura, że aż się we mnie gotuje. Kurevska pismacka sensacja, żeby zaistnieć.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post