Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2017, 16:24   #3324
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Teraz już wiem. Na necie piszą o wspaniałym meczu... może ten Akani taki dobry, jak Hawkinsa przejechał na zero
Oj jutro z Gouldem łatwo miał nie będzie, kurcze ten Gould potrafi dobrze zagrać. Musi się sprężyć.
Tak jakoś sobie wyobraziłem finał Ronnie - Murphy
Nie był wcale taki wspaniały. Akani jak na tak młodego i tak dotąd nieogranego w turniejach zawodnika zagrał świetnie, ale bardziej słaba gra Ronniego niż rzeczywiście niezła Akaniego pozwoliła na tak długą walkę.

Dziś jest już lepiej, choć to wciąż nie jest poziom na wygranie z Murphym. Ale widać dużo więcej komfortu w grze, nie męczy się z każdą odstawną. Dwóch pierwszych frejmów nie widziałem, ponoć było świetnie...

Jarson jest online