Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2017, 18:24   #924
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nazistowska technika oszalała, w domu zrobiło się piekło, w pokojach, to termostaty pozamykały, to jeszcze, wchodzę do łazienki, sauna, łapię się za drabinkę, ukrop, schodzę do pieca, a on -18 pokazuje. Wyłączyłem, poczekałem, włączyłem, -20. Dzwonię do kobiety od developera. Wyłączyłem jeszcze raz, pokazuje +3. Jak nic walnięta czujka zewnętrzna, raz na jakiś czas dostaje świra, to by się zgadzało z tym, że kilka razy w nocy spociłem się jak mysz przy porodzie. Jutro wzywam speców.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post