Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2017, 19:30   #3415
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No i co powiesz, mój drogi Jarsonie, o grze Cao Yupenga? Bo ja powiem, że był precyzyjny jak zegarmistrz.
Wczoraj o Higginsie powiedziałem, że jak chirurg Jeśli dziś rozpracuje Robertsona, to jutro będzie fajny finał

To już drugi Chińczyk w finale rankingowego turnieju w ostatnim czasie. Ci gówniarze naprawdę niebawem zaczną wygrywać turnieje... a kto wie, może już jutro. Będę kibicował Johnowi, co nie znaczy że nie docenię drugiego, jeśli zasłuży.

To co? Sobotni wieczorny pilsik