Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2003, 00:54   #5
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Ziele napisa***322;(a)
Właśnie o to mi chodzi. Przy zamukaniu jest jakis bład, słychac tylko dźwięk ale nie zawsze. Po włączeniu emule robi rehaszowanie bo mysli że pliki sa popsute i czasami tak jest. Ostatnio musiałem wywalic juz prawie sciągniete płyty. W jednej brakowało 500KB a w drugiej 2MB. I sciągnął do kazdej prawie 50MB za duzo.
Czasami sciagnie jakas czesc uszkodzona i dlatego pozniej w sumie sciaga wiecej niz plik ma, mozliwe ze wtedy po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu musi rehashowac zeby to naprawic. Tylko raz mi sie zdarzylo ze nie naprawil pliku (juz dosc duzego) i nie podjal jego sciagania ale to bylo po totalnym zwisie windy i twardym resecie, do tego jeszcze scandisc. Na stronkach emule jest gdzies opisany "reczny" sposob naprawy takich plikow.