Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2017, 21:07   #2592
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ynsiwy

miałem 6lat Gigabyte GA-X58-UD7 i i7 950 6x2GB wydajność OK ale brakowało natywnego SATA 3 był Marvell 6G(wydajność gorsza jak natywny Intel SATA 2) USB 3.0 miałem NEC 2x porty na tylnym panelu i one jakoś sobie radziły nie wiele gorzej jak natywny Intel.

powiem TAK sprzedaj wszystko LGA 1366 to była martwa platforma w dniu premiery
nie pchaj się już w platformę ENTERPRISE

może troche ułatwi ci to podjęcie decyzji
mam Z270 + 7700K 2x8GB 2400MHZ korzystam z zintegrowanego iGPU Intel HD630 i gry takie jak

Starcraft 2 wszystko na MAX w 1080p. podczas rozgrywki 2v2 z armiami na full czyli 4x200 units mam zawsze 60fps.

Diablo 3 tak samo nawet podczas największych zadym zawsze 60fps.

League of Legends tak samo podczas teambatle zawsze 60fps.

strategia Age of Wonders 3 na największej mapie podczas zaawansowanej gry też nic nie przycina

z poprzedniego zestawu została mi grafika GTX 750Ti 2GB od MSI ver. OC i uważam ja na porównywalnym poziomie z obecnym Intel HD 630