Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2003, 08:38   #12
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: LiteOn LTR 40125S black?

Cytat:
azolwik napisa***322;(a)
mam pytanko czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec na temat tego Litka bp zastanawiam sie nad jego zakupem i chciałem się dowiedzieć czy to dobry wybor? Dziekuje za wszystkie udzielone odpowiedzi na moje pytanie!!!!

ja mialem tego czarnego-litka i jakby to powiedziec nie bylem zadowolony z jego parametrow. Wedlug producenta mial miec parametry 40x12x48x a w rzeczywistosci (wedlug programow do nagrywania ktorych uzywalem nero, alcohol 120% i inne) mial parametry 40x12x40x. Moze to byla wina tego konkretnego modelu z firmwarem ZPS6 (ale taki maja wszystkie BLACKI), poszedl do serwisu gdzie o dziwo po kilkudniowych testach odebralem nagrywarke i wszysko bylo OK (czyli jak mi napisano przekaz w granicach 2MB/s ^_^ ). Parametry i przekazy z serwisu za cholere nie pasaowaly mi do niczego Wiec poszedlem do sklepu, w ktorym mnie juz nie lubia odebralem pieniadze i kupilem w innym sklepie litka 48125S z ktorego jestem baaaaardzo zadowolony ^_^ ^_^ ^_^