Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2017, 10:53   #5261
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Miałem Xiaomi (sprzęt) z MIUI (soft). To fajna podróba iOSa, ale to w konsekwencji jednak nie ten poziom wygody. Mam Xiaomi (sprzęt) z błogosławionym przez Google’a Androidem. Nie licząc najgorszych na świecie domyślnych dźwięków to jest to całkiem dojrzały system, na miarę conajmniej iOS9! Ale nadal brakuje oczywistych dla mnie rzeczy, jak na przykład automatyczna kopia zapasowa (czyli: po jej przywróceniu wszystko wygląda dokładnie tak samo) do chmury Google przez Wi-Fi po podłączeniu smartfona do ładowarki to nadal kosmos
No tu akurat herezje prawisz!

Przywracałem ostatnio fabryczne ustawienia od Samsunga i co? Z Chmury samsunga przywróciło wszystko - łącznie z ustawieniami aplikacji... jak i zbędnymi mi plikami pdf pobranych z rok temu

Więc przywracanie działa na takim samym poziomie jak na iOS