Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.01.2018, 21:42   #9
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A jaką miałaś wersję systemu. Przecież masz na niego fakturę potwierdzającą zakup.
Skąd wiesz, że wgrali ci legalny system? Masz na niego papiery? Ja bym zażądał takiego jak miałem. M@x dobrze pisze, że 32 bit to już nie na dzisiaj i nie na przyszłość.

Edit. Pisałem, że do załatwienia to jest z konsultantem MS, ale takim rozgarniętym i mającym dobre chęci. Automat na infolinii to strata czasu.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 24.01.2018 o godz. 21:44
grzeniu jest online   Odpowiedz cytując ten post