Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2003, 13:04   #5
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Ciekawy temat... musze przyznac ze nei spotkalem sie z taka sytuacja, wydaje mi sie ze sprzedawcy zaklezy aby sprzedac towar, najwyzej proponuje sprowadzenie modelu, a to trwa...

tymczasem spotkalem sie z inna sprawa:
kiedys zakupilem partie plyt CD-R slynnej dziadowskiej produkcji BTC, porzebowalem wiec kupilem w pobliskim jakims sklepie z TV SAT (byly tam tez komputerowe czesci), plyty pakowane w pudelkach bez nadruku, zafoliowane, w domu otwieram a niektore pudelka sa puste, oszustwo mysle, lece do sklepu, tam sprzedawca tez nie chce uwierzyc... zafoliowane byly przecez - twierdzi, denerwujemy sie wiec obaj, prosze go aby pokazal mi podobne inne pudelko, proszac go aby rozpakowal, nie chce, wiec ja na to ze jesli bedzie cale kupie plyty... rozpakowuje pudelko, rowniez kilka pustych... od niechcenia przyjmuje reklamacje i klnie na caly sklep, wulgarny facet, ... w tym samym momencie do sklepu przychodzi pewien pan, wnosi pudelko po magnetowidzie, stawia na ladzie, mowi do sprzedawcy, przed godzina sprzedal mi pan wideo, prawda - odpowiada sprzedawca, wiec niech mi pan powie jakim cudem pudlo jest puste, otwiera pudlo i faktycznie nic nie ma...
nigdy juz tam nie poszedlem

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post