Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.01.2018, 22:07   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
otworzył u mnie za rogiem mały Wietnamczyk z małą Wietnamką, mały bar
pojadłem wołowiny w czerwonym curry, popiłem pilsikiem
Znowu kolejny bar zbankrutuje. Zetox, ty się nie pokazuj, ten mały Wietnamczyk z tą małą Wietnamką, będą musieli wrócić do wielkiej dżungli, jedz i pij w domu.

Nakręciłem się nieźle cejlonką.

Mogę jakiś głupi film obejrzeć.
ed hunter jest offline