Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2018, 20:50   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zadzwonił wczoraj telefon: "MUSISZ natychmiast jechać na plan, bo nie ma komu ogarnąć." No to pojechałem, właśnie wróciłem.
W nocy wypiłem 200 Polonaise wiśniowej, całkiem cieplej się zrobiło.

Teraz piję 100 Żubrówki białej z pepsi, jak rozpuszczę trochę potworne przeżarcie, to przetestuję ciekawe piwa z Kormorana, taki jest plan, a wiadomo jak będzie, zaraz usnę na fotelu.
ed hunter jest offline