Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2018, 13:59   #2612
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czechoj

nie wiem jak Quad chanel

ale za czasów X58 i Triple Chanel ja miałem na początku 3x2GB Patrioty LLK nie pamiętam jakie timingi udało mi się dokupić identyczny zestaw i wszystko działało 6x2GB przy 1600MHZ na X58 UD7

kumpel miał AS Rocka X58 nie pamiętam modelu i u niego nie dało się odpalić 3x2GB Kingston 1600mhz(XMP) działały tylko na 1333mhz. potem dokupił kolejna parę 3x2GB OCZ tez 1600mhz. i udało się to odpalić 6x2gb 1333mhz i działa do dziś wszystko ręcznie ustawione na XMP system nie wstawał. dość mocno napięcie podbite musi być dla pamięci żeby stabilnie chodziło