Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2018, 17:23   #183
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Arepo Podgląd Wiadomości

@czary2mary
Było sporo tematów/postów z problemami 112-stek gdy były do kupienia w sklepach. Zresztą nie tylko na naszym forum. Na szybko znalezione tu czy tu. Pamiętam dobrze, że już w pewnym momencie się nawet rozmyśliłem z zakupu, ale ostatecznie testowanie płyt zaważyło.
W pierwszym przypadku czort go do wie w czym problem ***8211;za mało danych żeby co kolwiek stwierdzić , w drugim klasyczny problem kontroler SATA\ sterowniki więc nic tu nie jest napęd winny .
Mam kilkanaście tych modeli pierwszej rewizji rev. 04\37- lubią się gryźć z SATA kontrolerami Intela i sterownikami SATA Windows-owskimi . Mam dwa LiteOn iHBS 212 jeden 2010r , drugi 2011r ***8211; na jednym z komputerów jeden z nich wariuje , bufor szaleje , rozłącza się \zawiesza \ znika z systemu , sypie błędami odczytu i zapisu , jak już coś się nagra to jakość koszmar ***8230;itp. itd. ***8230; drugi działa idealnie podłączony do tego samego kontrolera SATA ***8230;. co ciekawe podłączony przez USB napęd który nie działa na SATA w tym wypadku pracuje idealnie jak również na pozostałych moich komputerach i adapterach***8230;***8230;Przetestowane wszystkie możliwe sterowniki SATA dla kontrolerów w komputerze z którym jest problem ***8230;i nie udało się nic poradzić ***8230; żadne stery łącznie z betami nie rozwiązują problemu.

Co do Samsung SE-506CB to jak zwykle nasz dział w\w jest nieoceniony ***8230;mamy tam temat gdzie właśnie ten napęd króluje ***8230;Cudowne uleczenia \ Kaszpirowscy i ten screen z tego tematu jest całym moim podsumowaniem tej dyskusji***8230;

Samsung SE-506CB USB-2018-01-31_20-11-50.jpg

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post