Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.02.2018, 22:30   #5539
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
A co powiesz znafco na honde jazz II 1,3
nie jestem znafca ,widziałeś jak aygo ,vw up inne tego typu wynalazki wyglądają z zewnątrz i wewnątrz ? - jak boombox albo odkurzacz

jeśli znajdziesz nie pogniły,nie wyżyłowany egzemplarz jazza to jak najbardziej ok

przy ew oględzinach sprawdź kompresje silnika [20/30zł] co by wiedzieć czy olej pije , maglownice czy cieknie . Pamiętaj że Japończyki projektowane były na ponad 200 tyś przebiegu, wiec możesz trafić na dobrze wyglądający egzemplarz ,w którym nagle efektem domina będzie do wymiany 5 części + remont silnika i klekniesz...

a byłeś chociaż gdzieś zobaczyć takie picanto ,zasiąść w środku ?

@grzeniu z cenami części się poprawiło, no a cena robocizny wiadomo każdy ma swojego zaufanego itd.

np. robiłem w tamtym miesiącu regulacje luzów zaworowych - mój mechanik skasował 80zł [nieautoryzowany serwis Hondy na śląsku] , w Katowickim ASO cena robocizny 350zł...

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 01.02.2018 o godz. 22:58
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post