Dyskusja: [Muzeum] Lite-On LH-18A1P - rocznik 2006
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2018, 17:28   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Leman39 Podgląd Wiadomości
Lite-On LH-18A1P

O samym Lite-On-ie; swojego czasu 20A1P i 18A1P - bliźniaki, były uznawane za średniej klasy hałaśliwe palniki, czas jednak pokazał, iż można do dziś dnia z powodzeniem na nich wypalić niemal wszystko.
Testują CD-R, DVD-R - te z jitter włącznie.
Firmie zarzuciłbym niedbałość w procesie produkcji. Mam przynajmniej 3 sztuki, a miałem ich więcej, co drugi był nieznośny pod względem hałasu, natomiast bywały ciche i spokojne egzemplarze.

Na mechanice \obudowie ,wyciszeniu , wyważeniu , mechanizmie open-close tray, przekładniach , chłodzeniu i systemie odprowadzenia ciepła PLDS zawsze oszczędzało i oszczędza do dziś ... a model LiteOn iHAP -x22-8 jest chyba jeszcze dużo głośniejszy

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post