Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.02.2018, 03:31   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tajwan CMC Magnetic - Na płytach wyprodukowanych w 2016r nic więcej nie "wyciśniesz" z tego LG - po za tym bardzo ładnie tą wersję Verbatim nagrało ....Może jeszcze na Pioneer BDR-PR1 da się coś lepszego zrobić z tymi nośnikami...

W 2012r płyty Verbatim BD-R 25GB kosztowały 5-6zł a dziś 2-3zł - nie myśl sobie że to taki sam jakościowo nośnik -nie ma miejsca na cuda w technice ....

* edytowałem i wkleiłem Twoje testy

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post