Dyskusja: Piłka ręczna!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2018, 18:05   #134
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
PANAS! Oczywiście, że cały czas mi chodziło o Panasa, a nie o niczemu niewinnego p. Panka.
Nie wiem co mi się potegowało Chyba dawno nie ukłuły mnie jego występy w mediach.
On teraz twierdzi, że Vive blokuje zawodnikom grę w reprezentacji? Zapewne zemsta Tałanta, to przecież oczywiste Jego przemyślenia i złote myśli to świetny materiał na rozprawę akademicką na którymś z kierunków z "Psych..." w nazwie.

Szmal był w składzie w Portugalii i raz na chwilę wszedł. Były problemy z obsadą bramkarzy, więc Sławek pomógł, a raczej był do dyspozycji.

A wracając do Kirgiza. On miał świadomość, że to będzie niełatwa próba i trudne czasy, bo przecież doskonale zna Polaków i wielkie oczekiwania. Chyba jednak nie docenił fali hejtu i mieszania z błotem i zwyczajnie jako człowiek tego nie zdzierżył. Charakter owszem ma wybuchowy i cholerycznie honorowy, ale w Vive to działa.
Swoją drogą ciekawe, że teraz staczamy się już po równi pochyłej, a hejt jakoś ucichł. Samozadowolenie Przybeckiego jest zastanawiające - znaczy że ma plan i wszystko zgodnie z nim idzie. Działacze zprp też dyplomatycznie się nie wypowiadają. Mam nadzieję, że oni widzą więcej i wiedzą lepiej niż ja/my i będzie dobrze.
Dlaczego w takim razie wyskakuje Wenta jak Filip z konopi i mówi, że jest niedobrze i potrzeba poważnych rozmów o polskim szczypiorniaku? Tym razem zemsta Bogdana? Po nim też ujeżdżali pod koniec kariery selekcjonera.