Nic ta Staśka nie zna się na samochodach

nawet nie wie ile tej benzyny leje

@Deckard ja tą stronkę znam

jak kupowałem mojego klekota to właśnie konkretnie sdi po przeczytaniu tam opinii

Teraz chcę coś małego jak wspomniałem jeżdżę sam i na emeryta więc kuce pod maską mnie nie jarają - ma być ekonomiczne , tanie części i żeby byle garażowiec potrafił naprawić

no i tanie OC a więc mała pojemność , chyba że teraz nie ma taniej im mniejsza pojemność? no i chcę benzynę , gaz mnie nie interesuje , ostatecznie wolał bym diesla . U mnie w okolicy trochę różnego złomu jest , sam nie wiem na co się zdecydować? kupując używkę wolał bym w mojej okolicy ,a nie jechać gdzieś na drugi koniec Polski po mega okazję ładną na zdjęciach a badziew w realu , nie pali mi się kasa jest

chciałbym jednak kupić do kwietnia bo do 15.04 mam ważne OC na golfa , ostatecznie opłacę na pół roku , jak nic nie znajdę , najchętniej kupił bym Pandę , najbliżej jest w Olecku sprowadzona z Niemiec , tylko nie pasuje mi kolor

wolę auta ciemniejsze ,a przynajmniej tapicerkę , nie pracuję w biurze , czasem zdarza mi się jeździć w łachach roboczych , czy też w ''wędkarskich'' z innych ofert w mojej okolicy to w benzynie z ciekawych to : skoda fabia 1,2 2009r Nissan Micra 1,2 2008r , Suzuki Ignis 1,3 2002r. Z diesli Toyota Yaris 1,4 2005 (z Niemiec) Suzuki Wagon R 1,3 2008r Jak widać auta raczej małe , kombi to bym za darmo nie chciał

patrzę też na prześwit samochodów abym u mnie w lesie nie zostawił miski