Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2018, 21:32   #18425
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Haker120 Podgląd Wiadomości
News roku: Jeszcze 78 stron i będzie ich 1000 w tym temacie. xD
Imprezka miałaby znacznie więcej, aleśmy ją pociachali

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Na zlocie nikogo byś nie zmierzył
Zacząłem się zastanawiać, czy kiedykolwiek tyle miałem i doszedłem do wniosku, że to jednak wcale nie takie łatwe. Trzeba by było wypić siedem piw w przeciągu czterech godzin, pal sześć ilość, ale ten czas...

Edit:
Co ja gadam, nie 7 tylko 13 (po siedmiu byłoby niespełna 2 promile) A to już jest kompletnie poza zasięgiem

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 14.02.2018 o godz. 22:01
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post