Cytat:
Napisany przez Haker120
No pewności nie ma ale to co mamy teraz działa jak HEN, też bym chciał pełne CFW ale HEN zły nie jest. 
|
Obecnie jest ala HEN...I dlugo tak zapewne bedzie. Ale CFW ide o zaklad ze bedzie po tym co pokazal Volodymyr Pikhur na ostatnim Reconie w Brukseli z trybem uspienia ;> Ze tak pozwole sobie zacytowac :
"The custom Southbridge silicon, responsive for background downloads while main SoC is off, didnât help to secure Playstation 4. We explain how a chain of exploits combined with hardware attacks will allow code to run in the context of the secure bootloader, extract private keys, and sign a custom kernel."
Az taki techniczny nie jestem ale bootloader+prv keys+ custom kernel jakos sklada mi sie w CFW chiba ;> Kwestia tego kiedy to ujrzy swiatlo dzienne...Zapewne jeszcze dlugo dlugo nie...
Ja czekam az wypuszcza patent na softy 4.55-5.01 co pokazal @flat_z . Podobno wkrotce ma to nastapic

Ostatnio czytalem gdzies wpis @Deanka ze juz ma ala multimana pod PS4 ;> Ale narazie wszystko w raczkuje i nie jest jeszcze gotow to wypuscic... Takze pozostaje dalej cierpliwie czekac a cierpliwosc zostanie nagrodzona tak jak tych ktorzy siedzieli na <4.05
Co do wczesniej wspomnianej strony z niby CFW i downgradem oczywiscie FAKE ;P