Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2018, 19:45   #14198
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Naprawili na ulicy latarnię LED, nawet nie wiem, czy świeciła od początku, bo to nowe rzecz są, mieli mały problem, bo sprawdzili wszystko i dupa, pogadałem z inżynierkiem (po brudnym stroju nie do rozpoznania, ale po mowie, tak) powiedział, że nie odpuszczą, musi zaświecić. Firma z Lublina, przyjechały 3 samochody, w tym podnośnik, dali radę, mam jasność, plus moja ledówka 12 W przed wejściem, to jest git!
W starej chacie latarnie wysokie strasznie i najsłabsze sodówy, kluczem w furtkę na trzeźwo nie dało się trafić.
Te LEDy świecą tak na boki, ze w sumie nie ma ciemniejszych miejsc.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post