Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.02.2018, 15:26   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja skończyłem na antybiotyku, chociaż nikt nie potrafi stwierdzić, czy to nie wirus.

W środę nie ma problemu dostać się do lekarza, jest jeden doktorek i jedna doktórka, do których nikt nie chce chodzić, wszedłem z biegu do faceta, po telefonie z recepcji, czy mnie przyjmie.

W nocy od kaszlenia bolały mnie oskrzela, więc stwierdziłem, że żarty się skończyły.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 21.02.2018 o godz. 15:28
ed hunter jest offline