Dyskusja: Mobilny internet
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.03.2018, 13:21   #62
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Antena trafiła na okno z drugiej strony budynku, od strony BTSa, do którego jest z 600 metrów, ale niestety zasłonięty budynkami, 3 kreski są na LTE.

Załącznik 115656

Dupy nie urywa, ale można to już nazwać dobrze działającym internetem. Oczywiście około dwudziestej będzie kiepsko, tak samo w weekendy, ale na to wpływu już nie mam, dostałem odpowiedź od Orange/nju, że jest wtedy tak duże obciążenie, a oni nie planują niczego z tym zrobić. Cóż, trzeba spokojnie czekać na światłowód, na mojej ulicy już jest do połowy, to może się ruszą, bo mają teraz dla kogo.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:12
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post