Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2018, 08:12   #3
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
- Deckard -

zawsze warto zmienić np. dla dysku M.2

pytanie w co celujesz i jaka wydajność
Bardziej od wydajności zależy mi na ciszy , dysk M.2 oczywiście na 100% ,
nie gram w jakieś super nowe gry - raczej starocie [sam jestem stary ]

Zastanawiałem się nad i7-7700K, 4.2GHz, 8MB, do tego jakiś asus TUF , zostaje pytanie co z karta graficzna - czy trzymać mojego GTX670 z cichym chłodzeniem , czy da się coś sensownego i cichego kupić w okolicach 1000zł ?
pamieć 2X8 byle coś w miarę dobrego i uznanego żeby nie było problemem z dokupieniem gdyby mnie naszło na kolejne 2X8
no i zasilacz be quiet! Straight Power 11 750W albo inny cichy

Mam jeszcze trochę czasu na podjecie decyzji ale wiecie do kwietnia trzeba się w US rozliczyć ....

może ktoś przedstawi kilka rozsądnych konfiguracji ...
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post