Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2018, 09:50   #7
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
pytanie ile chcesz zapłacić i co mam mieć ? samo MBO

jeśli pod Z270 to nie każdy model obsługuje natywnie bez OC pamięci 2400mhz trzeba zobaczyć i kupić takie 1:1 żeby były.

to jak mówię Starcraft 2 przy bataliach 1h na mapie 3v3 każdy po limit 200units nic nie zwalnia nie przycina

jedyny problem to taki że mam zew. kartę XFI i np. nie działa dźwięk po HDMI czy DP

pytanie jak jest gdy się korzysta ze zintegrowanej czy będzie działać

H3 HOTA ;-) daj znać pogramy coś Amator czy PRO Try Hard ? ;-D
Używm Asusa Xonar na ' krótki ' PCiE jesli chodzi o dzwiek ponad to :

- 1 SSD

- 2xHDD

- 2xBDR

- zostawię ta 670 GTX bo bardzo pasuje mi że jest w miarę wydajna i cicha

Wiec zostaje CPU + MOBO + Zasilacz + RAM

z kasą już sie okresliłem 3-4k

Edit

Waszym zdaniem ile jest wart
I5 4430 ,