Dyskusja: Yahol...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2003, 00:29   #43
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
i to jest dołujące że aktualnie każde wyjście jest i dla Yahola /napisał co napiał i zachował sie <jak to w "Agencie dołu" napisał Wolski > jak charakterniak/ i dla nas złe / w jakim sensie złe to niech każdy się domyśli / or niewygodne z róznych powodów

kicha Panowie !

choć ja nie rozmumiem osobiście dlaczego tak wyszło / jasna dla mnie jest tylko końcówka ale pomińmy to milczeniem bo było mineło i nie da sie już tego odwrócić /

choć może? / ale tu jestem realistą/

a na zaśkę to mała prośba do wszystkich / o ile mogę o coś prosić i ktokolwiek bedzie miał ochotę tego wysłuchać /to przeczytać : wszelkie animozje i niejasności wyjasniać do granic bólu i robić to na priva i niepsóć zaszlościami atmosfery bo to jest zaraźliwe

BTW brak aktualnie jakiegoś wspólnego wroga więć uprasza się Administrację i Moderatorów o stworzenie jakiegoś trolla wędrownego (lub odziału trolli spadochroniarzy ) bo pojawienie się takiego wirtualnego osobnika/ów jak widać z praktyki zawsze konsoliduje wszelkie fora/ grupy dyskusyjne / że nie wspomnę o narodach

sensem istnienia każdego forum jest jak mi się wydaje scieranie się poglądów i nastepująca przy tym wymiana informacji i tego się trzymajmy, starając się jednoczesnie by było nam wszystkim miło / i pożytecznie / zagladać na forum i popisać i głupoty < to dla siebie rezerwuje, bo to lubię > i pisać/odpowiadać o rzeczach ważnych i calkiem niepoważnych

qrde ale komunały ładuje , ale przecież do tego się to sprowadza / poza kreowaniem własnego necikowego wizerunku jeslo jest to dla kogoś ważne ( BTW jestem ciekaw czy jak by pojawiła się ankieta n ten temat jakie by były odpowiedzi ? ma mozę ktoś pomysł na pytania? /

cóż to co robimy w sieci nie różni się tak znacznie od reala / przynajmniej w kwestii konwersacji i wymiany poglądów ( i oczywiście zasad je okreslajacych) oraz tworzenia u innych swojego wizerunku ( w obydwu wypadkach / dosyć ściśle ze sobą powiązanych/ mamy niestety tylko słowa [ a szkoda bo mordki nie oddają alles stanów emocjonalnych oraz mimiki twarzy nie mówiąc już o mowie ciała ] )

ups chyba się zagalopowałem.... i niestety nie piszę tak ładnie i poprawnie / jesli chodzi o budowę zdan i tym podobne wymysły polonistów / jak np Mapsajm więc prosze wybaczenie jeśli jest to ciut chaotyczne / wolę mówić niż pisać ( bo mówie duuuzo szybciej niz pisze 8)/
i do tego jako że pisze dużo wolniej niż mówię to uleciało gdzieś takie fajne zakończenie / ale może je złapię i wtedy przyszpilę ja w swoim poscie jako mały add-on /

pozdro
chyba już pójdę spać
boję sie czytać tego posta od początku

Ostatnio zmieniany przez cana : 19.04.2003 o godz. 00:37
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post