Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2018, 14:31   #175
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez AudioManiac Podgląd Wiadomości
Bardzo dziękuję za za radę, ale do kopiowania muzyki używam tylko EAC. Wychodzę z założenia że kopia musi być 1:1 (wiarygodnie skopiowane w trybie Secure)

Wracając do napędów to obecnie dysponuję dwoma:
- Asus DRW-2014L1T który radzi sobie nieźle ale niestety zabezpieczeń nie da rady ugryźć
- PLEXTOR PX-820SA dla mnie to totalna porażka, o zabezpieczonych płytach nawet nie wspominam bo to oczywiste że nie czyta ale nawet z normalnymi które Asus łyka bez problemu, Plextor sobie nie radzi (płyty nie porysowane, stan kolekcjonerski)

@czary2mary szukam czegoś co jest nowe i dostępne na rynku. Generalnie interesuje mnie tylko odczyt nośników (CD), jakość nagrywanie jest dla mnie nieistotna. Proszę o radę co z obecnych napędów jest najlepsze pod względem Korekcji błędów i Zabezpieczeń bo te dwa czynniki są chyba dla mnie najważniejsze (kopiowanie CD).
Proszę o linki do interesujących ofert.
Z góry dziękuję za wszystkie sugestie
To bez żadnego znaczenia czy użyjesz zewnętrznego deszyfratora AnyDVD \DVDFab (działają one w tle jak " sterowniki " - dane do programu EAC docierają już skorygowane \usunięte zmiany TOC , zdeszyfrowane błędne sektory .)

Przecież sam laser w napędzie nie deszyfruje zabezpieczania - dane te trafiają do bloku korekcji , tam są klucze do deszyfracji takich zabezpieczeń więc jeden czort dla EAC czy to zrobi w napędzie ERC czy program deszyfrujący .

Na szybko -bez problemu fizycznie radzą sobie z Cactus Data Shield 200

Plextor PX-891SAF Plus
https://sklep.nowemedia.pl/sklep/nag...x-891saf-plus/

-2018-03-19_13-18-41.png

LG GH24NSD1
https://www.ceneo.pl/39827808

-2018-03-19_13-25-53.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline