Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.03.2018, 11:11   #5628
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Gdybym jeździł na benzynie, to musiałbym wydawać obecnie jakieś 550 zł na samo paliwo - jeszcze do zniesienia. Ale możliwe, że niedługo musiałbym wydawać już 1300, a to nie jest fajnie.

Można też nie jeździć autem, które spala 13 litrów na setkę, ale co ja zapakuję do focusa albo innej fabii?
ale, że jak ?

u mnie DIEZEL tyle pali w mieście a na paliwo to nie liczę ile wydaję, bo wydaję jak chcę jeździć ... znaczy musze wydawać bo musze jeździć ...