Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2003, 03:29   #12
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
esem napisa***322;(a)
Dlaczego peszycie "nowego na forum". Przypomnijcie sobie swoje pierwsze pytanie, wypowiedź na tym forum: tak dla ciekawości. 8)
A ja wogóle nie zauważyłem, że to Twój post, esem. Daję linka do twojego ukochanego posta, a Ty mnie opier... Z myślą o Tobie go dałem, aby się rozwijał

Mam wolną chwilę to sprawdziłem swoje pierwsze posty:
W 1 pytałem o białe markery do czarnych Akossów - chyba nie takie głupie pytanie, bo w necie juz je widzialem, ale dalej ich nie kupiłem, nigdzie tego cholerstwa nie ma - moze ktoś wie, gdzie takie białe eddingi w Warszawie sprzedają?

W 2 natomiast poście to zapytałem się czy buffer level 100% to dobrze czy źle Już tłumaczę się, zanim kto peknie ze smiechu - przedtem bardzo mało nagrywałem, a jeśli już to z linii poleceń linuxa (bo przedtem byłem zatwardziały fanatyk tego systemu) i nawet nie wiedziałem, że jest cos takiego jak bufor W easy cd ujrzałem go na własne oczy. Potem przesiadłem się na windę i wskutek zgłupienia od tego, zacząłem sobie divx ściągać, potem F1 kupiłem i poszło.... kurde bolek

A potem to się m.in. z Tobą, esem, kłóciłem, o DMA, he he

Pozdrawiam nocnych marków - 03:28

Ostatnio zmieniany przez pali : 19.04.2003 o godz. 03:32
pali jest offline